Kalibraties Druk


Druk

Wij kunnen de werkzaamheden voor u van A tot Z uitvoeren. Denk hierbij aan het uitbouwen van het instrument, kalibreren, terug inbouwen en inbedrijf stellen. Daar waar de installatie en de omgevings omstandigheden het toelaten kunnen we ook een veldkalibratie uitvoeren, hiervoor zullen we onze mobile kalibratie apparatuur aansluiten op het te kalibreren instrument.

Wij kalibreren druk instrumenten van -1 tot 250 bar. Dit kan zowel on-site als in-shop gedaan worden. Vooraf zullen we met u afspreken of en wanneer er gejusteerd mag worden

Instrumenten die we kalibreren:

· Druktransmitters

· Drukschakelaars

· Manometers

Als laatste kunnen we samen met u een looptest en functietest uitvoeren om te controleren of het instrument correct op uw besturings systeem binnen komt.

In overleg me u kunnen we tevens een visuele ATEX controle uitvoeren, hierbij registreren we de ATEX gegevens van het instrument, contoleren of het betreffende instrument toegestaan is in de door u opgegeven ATEX zonering, de juiste wartels en kabels zijn toegepast, er een externe aarding noodzakelijk is en beoordelen we of de algehele staat van het instrument nog voldoet aan de eisen.

Door gebruik te maken van een checklist controleren we tijdens onze werkzaamheden doorlopend of we geen stap hebben overgeslagen.

Aan het eind van de werkzaamheden krijgt uw uiteraard de rapportage.

Crea drukCrea transmitter

Opstelling druk 1Opstelling Druk Beamex handpomp

Heeft u een vraag of hulp nodig?

Laat een bericht achter