Informatie Bedrijfsinformatie


Bedrijfsinformatie

Electrical Integrity Calibration B.V. (E-ic)

Goed en betrouwbaar werkende instrumentatie zijn een belangrijke voorwaarde voor de veiligheid, continuïteit, kwaliteit en duurzaamheid van uw procesinstallatie. Vanuit afnemers en overheid wordt daarom de controle van deze instrumentatie steeds vaker verplicht gesteld.

E-ic is een volledig onafhankelijk kalibratiebedrijf wat gespecialiseerd is in kalibraties, onderhoud en controle van uw procesinstrumentatie. Onze werkzaamheden voeren we zowel on-site als in-shop uit. Door de diverse samenstelling van het team kalibratietechnici is er een brede ervaring in de voedingsmiddelen , pharma , power, oil/gas, chemische en overige industrie.

Voor het uitvoeren van kalibraties maken we gebruik van Beamex apparatuur die herleidbaar RVA is gecertificeerd. Rapportages kunnen vanuit de software direct na de werkzaamheden digitaal of in hard copy aan u worden overhandigd.

Door de ligging van beide vestigingen zijn we in staat om in Nederland dekkend te werken, tevens kan ook grensoverschrijdend in de noorwest hoek van Duitsland en noordwest België gewerkt worden.

Als klant profiteert u optimaal van onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers en krijgt u dienstverlening met een "glimlach".

Heeft u een vraag of hulp nodig?

Laat een bericht achter