Projecten Abbott


Abbott

Abbott Logo PNG 4

Klant: Abbott
Locatie: Zwolle
Website: https://www.nl.abbott/

Datum: 2021

Werkzaamheden:

· Ondersteuning kalibratie afdeling

Omschrijving:

Uitvoer van de maandelijkse kalibraties van alle in de fabriek voorkomende instrumenten, volgens het kalibratiebeheersysteem van Abbott. Tevens voeren we hier de controle uit op alle, door externe, uitgevoerde kalibraties.

Datum: februari maart 2021

Werkzaamheden:

· Onderzoek verbeteringen kalibratiebeheersoftware

Omschrijving:

De klant beschikt over eigen kalibratiebeheersoftware. Deze software draait al enige jaren naar volle tevredenheid maar mist een aantal opties die voor de klant het werken in en beheren van de database efficiënter maakt. Wij hebben een onderzoek naar de mogelijkheden voor een aanpassing van de software uitgevoerd en de klant van advies voorzien.

Datum: februari 2021

Werkzaamheden:

· Kalibraties afvullijn 2

Omschrijving:

De kalibraties van alle meetmiddelen op afvullijn 2 tijdens de stopdag. Door een team van 6 man in te zetten op deze dag hebben we de klant snel kunnen helpen om alle kalibraties op 1 dag uitgevoerd te krijgen. Hierdoor was de installatie snel weer beschikbaar voor productie.

Datum: maart 2021

Werkzaamheden:

· Validatie nieuwe afvullijn

Omschrijving:

Inventarisatie van alle aanwezige instrumenten op de installatie, de invoer van de mastersheets in het kalibratiebeheersysteem en de eerste kalibratie van de meetmiddelen.

Datum: maart en april 2021

Werkzaamheden:

· Inventarisatie, commissioning en validatie meetmiddelen uitbreiding Utilities

Omschrijving:

Ondersteuning bij de uitbreiding van de utilities. Alle nieuw geplaatste meetmiddelen zijn geïnventariseerd, ingevoerd in het kalibratiebeheersysteem, in bedrijf gesteld en van een eerste kalibratie voorzien.